Vil du lære deg å løse rubiks kube?

31 august 2021
Johanne Larsen

Vil du lære deg å løse rubiks kube? Her skal vi se litt nærmere på hvorfor du burde prøve å løse en rubiks kube, og hvorfor det er sunt å gi hjernen en god utfordring i hverdagen. 

Hjernetrim er sunt

Det er sunt å trimme hjernen og gi den litt mosjon av og til. Det er nemlig sånn at hjernen fungerer akkurat som en muskel, og den må trenes for at man skal kunne holde den ved like og for at den skal kunne utvikle seg og danne nye nervebaner. Det er blant annet derfor hjernespill som sudoku er så populært. Når man trimmer hjernen, så sørger man for at ting som korttidshukommelse kan bli bedre og man kan også bli bedre til å tenke logisk. 

Hvis du vil gi hjernen din litt trim og en god utfordring, så skal du gjøre noe du ikke gjør hver dag. Det kan for eksempel være å gi den små oppgaver. Her er en Rubiks kube helt perfekt, fordi den gir hjernen en god utfordring. En stor fordel med nettopp en Rubiks kube, er at du kan ta den med deg overalt og øve deg hvor som helst og når som helst. Den er også helt perfekt når du trenger en digital pause, og litt ro og fred der du kan fokusere på en spennende og utfordrende oppgave. Det gir også en enormt stor mestringsfølelse når man klarer å løse kuben. Det er dermed ikke sagt at man er ferdig med den da, nei, da kan man løse den på tid og jobbe på å slå sine egne rekorder. 

Lær deg å løse kuben på nettet 

Internettet er fantastisk, ikke minst fordi man kan lære seg nye ting hver eneste dag. Hvis du har lyst på en utfordring i hverdagen, som ikke er digital, så kan faktisk en Rubiks kube være akkurat det du trenger. På https://mastercubestore.no/content/8-losning kan du lære deg hvordan. 

Flere nyheter