Stort utvalg av powerbanks

22 februar 2020
Maria Laugesen
Stort utvalg av powerbanks

En powerbank er en må-ha hvis du ofte er på tur, reiser, lengre bil- eller togturer osv. Her er det nemlig ikke alltid tilgang til strøm, og derfor kan det være veldig smart å ha med sin egen strøm hjemmefra. En powerbank kan lade alle dine elektroniske apparater som mobil, PC eller iPad slik at du aldri er uten strøm til underholdning, musikk, kamera, arbeid eller lignende. 

Det finnes mange forskjellige powerbanks på markedet, og det er ikke mulig å velge én som er den absolutt beste. Det avhenger nemlig fullstendig av dine individuelle ønsker og behov. For eksempel kan du velge mellom mange forskjellige størrelser. Det smarte ved en powerbank er selvfølgelig at den ikke er så stor, slik at den får plass i vesken og du kan ha den med deg overalt. Men noen er altså så små at de kan få plass i lommen, mens andre tar opp litt mer plass og må ligge i ryggsekk eller lignende. Ofte er det slik at de minste powerbanks også har den minste kapasiteten, mens de større har en større kapasitet. Her er det altså snakk om hvor mange mAh den her – eller oversatt, hvor mange ganger den kan lade telefonen din.

Bruker du din powerbank i hverdagen til å ha med på jobb, skole eller togtur, da er det kanskje nok med en liten powerbank med kapasitet til én full lading. Skal du derimot ut på en lenger tur eller reise, da kan det være en fordel med en powerbank med større kapasitet, slik at du alltid har kamera, navigasjon mv. tilgjengelig på telefonen. 

Du kan finne din nye powerbank hos https://batterionline.no der du finner et imponerende utvalg av forskjellige varianter. Her er det helt sikkert også noe som passer for deg og dine behov til en fordelaktig pris.

Flere nyheter