Skal du ta lappen?

08 desember 2020
admin

Skal du ta lappen?

Det skal jeg også! Eller, det vil si, jeg har akkurat begynt å ta lappen. Det er noe jeg har gledet meg til lenge, men fordi jeg har bodde en by har det liksom aldri føltes relevant for meg, for vi flyttet til Ålesund nå for noen måneder siden bare. Her er man nemlig ganske avhengig av bil, i hvert fall hvis man ønsker seg en nogenlunden følelse av frihet.

For å være helt ærlig angrer jeg faktisk litt på at jeg ikke gjorde det i Oslo før vi flyttet hit, men sånn er jo livet bare. Bedre sent enn aldri. Da jeg skulle finne en skole søkte jeg masse rundt omkring og fant til slutt Rogne Trafikkskule der jeg fikk snakke med noen veldig hyggelige lærere som overbeviste meg om at det å ta lappen der ville passe meg bra. Det lå rett i nærehetev av der vi bor nå også, så det gjør jo alt litt lettere også.

Valget av skole betyr mye mer enn du tror

Selv om egen innsats teller, så er valget av skole faktisk virkelig med på å skape den opplevelsen man har. Jeg valgte denne skolen https://www.rognetrafikkskule.no/ og selv om jeg akkurat har begynt virker det veldig bra. Skolene man kan velge mellom underviser selvsagt i det samme stoffet, men hele opplegget rundt er ikke noe som er satt fast i loven og derfor er det stor variasjon.

Ikke bare kan man velge mellom en skole med en mer eller mindre pedagogisk tilgang til faget og elevene, men man kan også komme i en situasjon der læreren din enten er veldig god til å gjøre deg klar til prøven du skal ta eller ikke. Det beskrives av mange nemlig nesten som sin egen disiplin man også skal lære seg for å bestå prøvene sine på første forsøk.

Flere nyheter