Oppussingstriksene som fungerer

21 januar 2022
Johanne Larsen

editorial

Skal du pusse opp hjemme? Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvordan man vil ha det, men det er lurt å gjøre litt god research på forhånd for å finne frem til det helt riktige uttrykket. Her skal vi se på noen triks som du kanskje ikke har tenkt over, så du kan få det akkurat som du vil ha det hjemme. 

Få frem gamle detaljer

dør og vindu

Et lurt triks hvis du vil gjøre hjemmet som nytt igjen, er å fokusere på å få frem gamle detaljer. Gjennom flere tiår med utvikling og oppussing, er det mye som kan gjemme seg bak lag på lag med maling og tapet. Mange har en flott teglestegnsvegg bak gips helt uten å vite det. Det er noe som kan bidra til å gi et helt spesielt og flott uttrykk til hjemmet ditt, og du kan enkelt komme i gang med å finne frem til gamle detaljer som er blitt moderne igjen.

Det er lurt å sette seg inn i hva som er bak og under før man går i gang, så man ikke risikerer å ødelegge noe. Det er uansett en god ide å leke med teksturer når man skal fornye boligen litt. Det kan gjøre en stor forskjell, uten at man egentlig trenger å gjøre så mye mer enn å rive og få frem nye gamle ting. 

Understrek det uttrykket du vil ha 

Det er også lurt å fokusere litt ekstra på detaljer som kan understreke det uttrykket du vil ha. Ting som ytterdører og vinduer kan ha mer å si enn du kanskje tror. Det er mange måter å gjøre dette på, og det kommer helt an på hvor bokstavelig du vil det skal være. Vil du ha det helt minimalistisk, eller vil du ha en blanding? Det er helt opp til deg, og når du blander kan du få en flott personlig stil. 

Flere nyheter