Øk søvn-kvaliteten din med en vekkeklokke

19 oktober 2020
admin

Øk søvn-kvaliteten din med en vekkeklokke

Det høres kanskje tullete ut, men en av de beste tingene du kan gjøre for både søvnen din og den mentale helsen din er å kjøpe deg en vekkeklokke. Det å få mobilen ut av soverommet sånn at det hverken er det første eller siste du ser på når du legger deg virker beroligende på nervesystemet, selv om det kanskje stresser deg å ikke ha den i nærheten i begynnelsen. Det å ha mobilen på soverommet er noe av det som påvirker søvnkvaliteten vår aller mest, og særlig hvis man glemmer å slå av lyden sånn at man eventuelt blir forstyrret av notifikasjoner eller andre ting som skjer på telefonen.

Bedre søvnkvalitet og bedre konsentrasjon

Mange tror at de klarer seg med lite søvn, men forskning viser at det faktisk ikke er sant. Faktisk er det sånn at jo mindre søvn vi får, jo dårligere blir vi til å vurdere vår egen tilstand og tror at vi er mer uthvilt enn det vi faktisk er.  Det blir fort en ond sirkel, sånn at vi ikke lenger prøver å få nok søvn og det påvirker helsen vår både på kort og lang sikt. På https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html kan du finne masse forskjellige muligheter innenfor vekkeklokker og velge noe som passer for deg og den livsstilen du har eller ønsker deg. En liten investering kan få store konsekvenser!

Viktig for foreldre

Når man har små barn er det viktig å få all den søvnen man kan! Selv om det kan virke fristende å sitte på mobilen er det det aller siste man burde gjøre før man legger seg. Det kan virker som at man kan slappe av bedre, men det påvirker faktisk hjernens evne til å koble av og virkelig få den hvilen man trenger, særlig når man blir vekket på alle døgnets tider!

Flere nyheter