Leker for de minste

17 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

I dag finnes det et utrolig stort utvalg av leker på markedet for barn i alle aldersgrupper. Det kan være vanskelig å finne rundt i de mange leker som du kan velge mellom, og spesielt når du samtidig skal finne ut hvilke som egentlig er trygge for den minste å bruke. 

Leker for tumlinger

Du kan være helt sikker på at småbarn kommer til å ha lekene i munnen, tygge på det, miste det på gulvet osv. Derfor er det så avgjørende å finne leker der du ikke trenger bekymre deg om at barna kommer til skade, og samtidig er det smart å velge leker som kan holde til litt av hvert.

leker

På samme tid vil man selvfølgelig finne leker som både er underholdende og samtidig lærerike for barna å bruke. På den måten kan lekene nemlig bidra både til lek og moro, men også til utvikling av forskjellige evner og egenskaper.

Aktivitetsleker for ditt barn

En fantastisk mulighet for tumlinger er de herlige aktivitetsleker, som på samme tid er utfordrende og morsomme for barna. Disse lekene er spesifikt designet for å holde barna interessert, og samtidig utfordre barna på forskjellige måter så de kan utvikle deres berøringssans, språk, motorikk osv.

De finnes i mange varianter, som for eksempel aktivitetsbamser der bamsen er utstyrt med rangler, klaffer, raslende deler osv. Eller hva med små bitebøker som både føles morsom, lager lyder og kan bites i. De er spesielt gode for barna når tennene vokser og klør.

Du kan velge alt fra aktivitetsbaner til biler og dyr, avhengig av hva du foretrekker og hva barna viser størst interesse for. Uansett hva er aktivitetsleker en fantastisk måte for de minste å utvikle forskjellige sanser på samme tid, og de vil med sikkerhet være veldig interessert i de spennende leker med mange uttrykk.

Flere nyheter