Kan man få usynlig tannregulering?

30 november 2022
Johanne Larsen

editorial

Tannregulering er ikke noe man nødvendigvis bare har i ungdomsårene. Det er mange voksne som kanskje ikke har helt det smilet de drømmer om, og dermed gjerne vil ha rettet tennene i voksen alder. Det kan man heldigvis gjøre på flere måter – også usynlig. Det skal vi undersøke litt nærmere her. 

Få rettet tennene helt uten at noen vet det

usynlig tannregulering

Det er mange som forbinder tannregulering med noen skrekkabinetter i stål fra ungdomsårene, som tok flere år og som var helt umulig å skjule. Det er kanskje ikke noe man har fryktelig lyst til å gå med som voksen, og det trenger man kanskje heller ikke. Det er jo sånn med tannregulering som på de fleste andre medisinske områder, at det hele tiden skjer store fremskritt som gjør at det kommer nye og innovative løsninger på markedet. Det innebærer også usynlig tannregulering.

Med usynlig tannregulering kan du nemlig få rettet tennene helt uten at noen trenger å legge merke til det, og du kan få det smilet du drømmer om uten at hverken venner eller kollegaer vet det.

Få det smilet du fortjener 

Er det noe du har skjemmes over hele livet, så er det aldri et bedre tidspunkt enn nå å gå i gang med å få rettet tennene. Et flott smil er nemlig noe av det første vi møter omverdenen med, og derfor er det også utrolig viktig hvordan det ser ut. Man leser mye ut av et smil og få ting er mer sjarmerende enn perfekte, rette tenner. Derfor er det kanskje ikke så rart at mange velger å få regulering i voksen alder. Dette gjelder spesielt når de får vite at det finnes muligheter som gjør at man kan få smilet man drømmer om helt uten at det synes for andre. Da kan man velge usynlig tannregulering. 

Flere nyheter