Invester i god belysning med philips hue

25 januar 2021
admin

Belysning har et stort potensiale når det kommer til interiøret vårt. Og selv om mange ikke tenker over det, så er belysning faktisk en helt elementær del av interiøret vårt. Belysningen vi velger er med på å påvirke opplevelsen vår av rommet og kan påvirke stemingen av hvordan det er å være det i høy grad.

Det finnes mange måter å kontrollere belysningen i hjemmene våre og en av de jeg personlig liker aller best er philips hue. Jeg er ekstremt stor fan av å kunne kontrollere både fargenyansene og intensiteten på belysningen i hjemmet mitt og har prøvd de aller fleste pærer, men uten å finne akkurat det jeg ønsker meg.

For meg blir alle pærer fortsatt for sterke på sitt aller laveste når jeg ønsker å ta vare på melatonin-nivået før jeg skal sove, men etter at jeg har møtt kjæresten min og opplevd philips hue hos han er jeg helt solgt. Ikke bare er det smart at man ikke engang behøver å stå opp for å skru av eller på lys, men den kontrollen man har i forhold til farge og intensitet er så viktig!

Forelsk deg i philips hue

Jeg må innrømme at jeg har forelsket meg helt i philips hue, selv om jeg ikke har fått kjøpt meg det enda. Men jeg har sett at Lampemesteren har et stort utvalg inne, så jeg tenker at det skal være en liten gave til meg selv i det nye året. 

Hvis man er opptatt av god belysning og ikke minst belysning man kan ha innflytelse over, så er det her bare virkelig greia. Jeg trodde at jeg hadde funnet en god løsning for belysning i hjemmet mitt, men etter å ha opplevd philips hue hjemme hos kjæresten min er jeg solgt på at det finnes en level til.

Flere nyheter