Innredningsdetaljene som du kan fikse enkelt selv

31 mai 2021
Johanne Larsen

Innredning trenger ikke å være så dyrt og vanskelig som du kanskje forestiller deg. Nei, faktisk er det ikke alltid så mye som skal til som du tror, og derfor er det mange detaljer du kan fikse selv, som kan endre helhetsinntrykket av hjemmet ditt drastisk på bare kort tid. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Skift ut dørene

Du trodde kanskje at du bare skulle finne deg i å beholde de dørene som allerede er i boligen din? Sånn trenger det faktisk ikke å være. Du kan nemlig enkelt skifte ut dørene, og få et helt nytt og oppgradert uttrykk. Det betyr mer enn man tror, og først når man skifter ut en dør, oppdager man hvor mye det har å si for stiluttrykket i hjemmet ditt. Derfor er det lurt å finne ut av akkurat hva slags stil og materiale man vil ha, før man går til innkjøp av nye dører. Man kan kjøpe standardstørrelser eller få spesiallaget dører på mål som passer perfekt til boligen din. Uansett hva du velger, så er det mulig å finne billigedører i høy kvalitet som passer perfekt inn akkurat hos deg. 

Dette er et grep som er svært lett å overse, men når man først har fått øynene opp for det, blir det et enkelt grep når man trenger en oppdatering og oppgradering av hjemmet. 

Gi benkeplaten nytt liv

Kjøkken er også noe som er dyrt og vanskelig å pusse opp fra bunnen av, men man trenger ikke å gå så langt. Noen ganger trenger man bare å friske opp overflaten – et nytt lag maling, eller kanskje en ny benkeplate. Det finnes mange spennende alternativer når det kommer til nettopp benkeplater. Hva med en lekker benkeplate i sten eller tre? Det kan gjøre en stor forskjell og få et gammelt kjøkken til å føles nytt og frisk igjen. 

Flere nyheter