Hvilke muligheter har du for å sende pakker til utlandet?

10 april 2020
Maria Laugesen
Hvilke muligheter har du for å sende pakker til utlandet?

Transport og forsendelser på tvers av hele verden har i vår tid blitt hverdag. Det er i dag helt vanlig at vi sender brev, pakker og tilmed containere rundt i både innland og utland. Det kan være private som sender brev og pakker til familie og venner, men i høyere grad er det snakk om bedrifter som sender ut online kjøp, varer, materialer og mye mer. Og her er det selvfølgelig helt sentralt for bedriften å finne en forsendelsesmetode som oppfyller alle krav. 

For noen bedrifter er det kanskje viktigst å sende pakken så fort som mulig. For bedrifter med behov for å sende store og vanskelige forsendelser er fokus kanskje på sikkerhet. Og for alle gjelder det om å finne den optimale løsningen til den billigst mulige prisen. Det vil altså ikke være samme løsning som er riktig for alle, men det gjelder om å finne en løsning som passer for dine behov og krav. Derfor er det viktig å undersøke og sammenligne markedet for å finne den beste, før du velger. Ellers risikerer du å bruke unødvendig mye tid og penger på din forsendelse.

En av verdens førende selskaper innen transport og logistikk er DHL. De er kjent og anvendt i utrolig mange land, og leverer et stort utvalg av forskjellige forsendelser til land og områder over hele verden. Vil du finne ut om du kan sende din pakke med DHL? Så besøk Billigepakke.no og skriv inn de grunnleggende opplysninger om din forsendelse: hva skal sendes, og hvor skal det sendes til og fra. Da kan du raskt og enkelt se en liste over alle de relevante løsninger fra DHL, og slik får du et bra overblikk over utvalget. På den måten kan du sammenligne de muligheter som er relevante for deg og finne den beste og billigste.

Flere nyheter