Hva kan din tannlege hjelpe med?

14 april 2020
Maria Laugesen
Hva kan din tannlege hjelpe med?

En tannlege er spesialist i tenner og tannkjøtt, og håndterer alt fra undersøkelse og diagnostikk til behandling av disse. De sørger både for å forebygge potensielle problemer og sikre god tannhelse, og samtidig behandler de skader og tilstander når de allerede har oppstått. Det er altså dem du skal oppsøke hvis du har vondt i tenner eller tannkjøtt, men også for å sørge for en generelt god munn hygiene.

Og hva kan en tannlege da gjøre og behandle? Noen få eksempler er fylling ved hull, rotfylling, behandling av tannkjøttssykdommer, behandling av generell tannslitasje, protetisk behandling og ikke minst kirurgisk fjerning av visdomstenner. I tillegg til dette utfører de forebyggende tiltak med tannpleie, der de for eksempel renser tennene og gir råd og veiledning til deg. Og så utfører de estetisk behandling – altså behandlinger som sikrer et flottere (og kanskje hvitere) smil. 

Som du kan høre er utvalget av behandlinger altså stort, og dette er uten å nevne de forskjellige undersøkelser som også utfører. Kort sagt kan en tannlege håndtere nesten alle undersøkelser og behandlinger som har med tenner og tannkjøtt å gjøre.

Hos Grünerløkka Tannhelsesenter kan få alle disse behandlinger og flere til. Deres team av profesjonelle, kompetente og erfarne tannleger står klar til å hjelpe deg, uansett hvilke problemer du har. Så hvis du skal ha utført en behandling, eller hvis du bare vil ha undersøkt dine tenner nøye, så står de klar til å hjelpe deg. På https://grunerlokka-tannhelsesenter.no/ kan du lese mye mer om deres klinikk og de forskjellige behandlinger som de tilbyr. Her kan du også et inntrykk av klinikken som helhet, og hvilke verdier de vekter høyt. Da kan du bli klokere på om det er riktig sted for deg. Og så kan du selvfølgelig alltid kontakte de for en uforpliktende snakk og høre mer om dine muligheter.

Flere nyheter