Herlige fototapeter til ditt hjem

26 juli 2019
Maria Laugesen
Herlige fototapeter til ditt hjem

Har du tenkt over å velge et annet alternativ enn vanlig tapet eller maling til din vegg? Fototapet er et fantastisk alternativ som kan skape et helt unikt uttrykk i rommet. Det fungerer som vanlig tapet men har en eller annen type motiv på seg – enten abstrakt eller realistisk. Fototapeter er enkle å feste på veggen, og derfor er det mulig å anvende på alle rom. Det er en veldig god mulighet hvis du ønsker å endre rommets uttrykk uten å måtte male over hele rommet eller gå gjennom den tidskrevende prosess av å sette opp tapet på hele rommet. Fototapet kan enten anvendes på alle vegger eller bare på én vegg i rommet.

Det finnes mange forskjellige muligheter når man skal velge fototapet, og det avhenger selvfølgelig helt av din stil og smak når du skal velge. For eksempel er det utrolig populært med de stilige og moderne stein og tre fototapeter, som ligner på mursteinsvegger eller annet. Det er en opplagt mulighet til å få en flott tre- eller steinvegg uten å måtte gjennom et stort byggeprosjekt. Et annet populært valg er de stilige verdenskart, som er veldig flotte i seg selv og kan kombineres med kule tiltak som personlige bilder fra reise, markering av steder du har vært eller noe helt annet.

Du kan også anvende fototapet på barnerommet, og her er det selvfølgelig opplagt med et fargerikt, morsomt eller søtt design. Du kan få fototapeter med tegneserier, natur eller andre kreative motiver. Til de eldre barn kan du for eksempel velge fototapter med sport eller transportmidler, som alltid er et populært valg hos barna. 

På Sohu-Shop.no kan du finne din nye fototapet blant de mange forskjellige designs og varianter som finnes på siden, og du er alltid garantert en høy kvalitet og fordelaktige priser på hele sortimentet.

Flere nyheter