Har du vært utsatt for en ulykke og trenger en protese?

03 desember 2020
admin

Har du vært utsatt for en ulykke og trenger en protese?

Det kan være mange grunner til at man trenger en protese, men det er nok ingen av dem som man ønsker seg. Sykdom og ulykker er to av de aller vanligste grunnene til at man trenger proteser, men når skaden har skjedd er det bra at man i hvert fall kan få den aller beste hjelpen man kan.

For i Norge er det heldigvis veldig god hjelp å få når man går gjennom legen sin og man trenger ikke egentlig ordne noe særlig selv. Systemet er satt på plass for å ta vare på deg og det skal vi være glade for, for Norge er et av de landene i verden med aller best hjelp, og ikke minst er det ikke en enorm utgift knyttet til det.

Produseres i Norge

I Norge produseres det proteser i Orkanger og et par andre steder. Det at det produseres i Norge gir oss en helt unik mulighet til å kontrollere produksjonen og de tilpasningene som hver enkelt individ har behov for, noe som begge deler kan sikre en høyere kvalitet og et bedre resultat til slutt. Det at det produseres proteser i Orkanger er et tegn på at vi i Norge tar helse på alvor og som pasient føles det veldig bra.

Øker livskvaliteten til pasientene

Å få en protese er en lang prosess. Det begynner med en situasjon og en beskjed som ingen ønsker seg. Det kan være traumatisk å oppleve både det som gjør at man trenger en protese, men også beskjeden om at det er det som kommer til å skje. Men etter det skifter fokuset til hvordan man kan gjøre det beste man kan for å få et godt, produktivt og fritt liv for den som har vært utsatt for ulykken.

Flere nyheter