Gummifliser – et valg med mange fordeler

18 juli 2022
Maria Laugesen

editorial

Hvis du er på utkikk etter et sikkert, komfortabelt og vedlikeholdsfritt underlag eller gulv, da er gummifliser kanskje det helt riktige valget for deg. Les mye mer om de mange fordeler og bruksområder her, så du kan bli klokere på om det er noe for deg og ditt neste prosjekt.

Hvorfor velge gummifliser?

Gummifliser er en type flise som er produsert av gamle bildekk som har blitt granulert og formet til en ensartet og jevn flise. Det er altså gjenbruk på en veldig effektiv måte, og nettopp dette materialet er med til å gi gummifliser noen av deres smarte egenskaper.

For eksempel blir flisen veldig myk og komfortabel å gå på, noe som er viktig for deg som har vondt i ryggen, og som gjør flisen brukbar i områder med risiko for å falle. Flisen er sklisikker og er godkjent som fallunderlag med 1 meters fallhøyde, noe som virkelig understreker hvor myk den er å bruke som underlag.

En annen fordel er at flisen er helt vedlikeholdsfri. De kan derfor brukes både inne og ute uten problemer, og du slipper den daglige rengjøringen og vedlikehold.

Hvor kan de brukes?

Gummifliser kan i virkeligheten brukes hvor som helst, men på grunn av den myke overflaten anvendes de spesielt i områder med risiko for å falle. Det kan være rundt svømmebassenget, under trampolinen eller huskestativet i hagen, på lekeplasser, ved institusjoner eller lignende. De kan derfor brukes både i det offentlige og i ditt private hjem.

Gummifliser

Gulvet kan også anvendes i for eksempel en utestue eller andre områder der du ønsker et mykt gulv, som skåner ryggen. På grunn av det simple og flotte utseende kan du lett bruke de i hjemmet uten å gå på kompromiss med stilen. De finnes i ulike farger, og er veldig enkle å montere på egen hånd.

Flere nyheter