Er du fornøyd med tannlegen din?

02 desember 2020
admin

Er du fornøyd med tannlegen din?

Jeg håper at svaret er ja, men hvis du ikke er det vil jeg at du skal tenke over hvorfor du velger å bli der du er og ikke har valgt å prøve en ny tannlege? Som nordmenn er vi flinke til å bare gjøre oss selv små, ta imot det vi får og ikke si noe for å gjøre opprør.

Det er nok en blanding av jantelov og at vi er sjenerte og ikke liker konflikter og spesielt ikke med fremmede. Men helsen vår er mer viktig enn å unngå konflikt. Det er tross alt du som betaler tannlegen din. Og det er jo ikke fordi det er billigere der du er nå enn der du kunne være. Du skylder ikke tannlegen din noe i det hele tatt, du skal bare bytte tannlege hvis du ikke føler at du liker deg der du er.

Jeg var deg for et år siden

For bare et år siden var jeg i samme situasjon. Tannlegen min var sur og arrogant og tannpleierne fikk meg alltid til å føle at jeg aldri gjorde det bra nok, til tross for at det sjelden var noe galt med tennene mine. Det gjorde ta jeg ikke hadde lyst til å dra til tannlegen og når vi vet hvor viktig tannhelse er for den generelle helsen vår går det ikke an å unngå å gå til tannlegen fordi man ikke liker personalet. Helsen min, og din, er viktigere enn det.

Prøv det!

Det skader ikke å prøve. Noen ganger er det å bare prøve det som gjør at man får overtalt seg til det og akkurat det man trenger. Jeg prøvde hos https://valentinlysttannlegekontor.no/ og angrer virkelig ikke på at jeg gjorde det, for selv om jeg ikke gleder meg til å gå til tannlegen nå heller så gruer jeg med ikke lenger!

Flere nyheter