Enkel og trygg leie av tankbil

21 mai 2019
Maria Laugesen
Enkel og trygg leie av tankbil

For bedrifter som har behov for transport av materialer, produkter eller lignende i forbindelse med deres drift, er det viktig at denne transport er i orden. Det er helt sentralt at man lever opp til de krav som finnes, og sørger for trygg, rask og effektiv transport – både for sin egen skyld og andres sikkerhet. Gjelder det transport av flytende varer, da kan en tankbil være nødvendig å ha. Denne er nemlig spesifikt designet for nettopp dette med sine beholdere som sikrer trygg transport av flytende varer som drivstoff eller lignende. 

Er transport ikke deres primære formål i virksomheten, da kan det ofte være både enklere og billigere å leie tankbil i Giske enn å investere i et kjøp. Da får du muligheten til kun å ha bilen når du trenger den, og du slipper for en dyr investering. Hos Container Consult har du mulighet til å leie tankbil i Giske og andre områder av Norge, til akkurat det formålet du trenger det. De har mange års erfaring på området, og derfor kan du være sikker på å få tankbiler av høy kvalitet som lever opp til alle krav om sikkerhet mm. De har den nødvendige erfaring og kompetanse til å veilede deg og gi deg en optimal service.

Deres sortiment inkluderer flere forskjellige tankbiler i ulike størrelser og modeller. Derfor er det gode muligheter til å finne en tankbil som passer for dine behov. Du kan lese mer om de enkelte modeller på nettsiden, eller kontakte Container Consult for å høre mer om deres anbefalinger og råd. Du er alltid garantert service og biler av høy kvalitet samt konkurransedyktige priser, slik at du kan få kvalitetstransport til en lav pris. Da kan du få trygg, enkel og effektiv transport av flytende varer uten å gå på kompromiss med sikkerhet eller kvalitet.

Flere nyheter