Bestill betong i Volda

12 februar 2021
admin

Betong er et materiale som brukes til mange flere ting i hverdagen vår enn det vi kanskje kan forestille oss. Vi vet at vi kan bruke det hvis vi skal bygge hus, garasje, uthus, basseng eller terrasse, men det er betong i mange av de tingene vi ser rundt oss hver dag. Men hvis man trenger betong, hvor kommer den egentlig far da?

Da vi skulle bestille betong til byggeprosjektet vårt bestilte vi betong i Volda. Det gjør nemlig at man det er lokalt og lett å forholde seg til i forhold til levering og ventetider og alle de tingene der. Ulstein Betong, som vi kjøpte av, har en helt egen blandestasjon i Haddal i Ulstein kommune og leverer blant annet betong i Volda.

Faktisk har de produsert ferdigbetong der siden 1965 og kan i dag levere de aller fleste kvaliteter og de fleste mengder til de aller fleste steder – for eksempel når man skal bestille betong i Volda. Vi valgte å bestille fra dem fordi de produserer betong til alle. Fordi de gjør det, gjorde det det mye lettere for oss å finne akkurat det vi trengte.

Mange års erfaring og kunnskap

Det at de har produsert ferdigbetong siden 1965 kan man klart si at de har god erfaring og det fikk vi merke da vi skulle bestille av dem. Vi hadde behov for en del veiledning for å finne ut av akkurat hva vi trengte, både når det kom til hvor mye og hvilken type betong vi skulle bestille og ble ikke skuffet da vi ba om hjelp til å finne ut av det.

Vi visste ikke engang at man kunne velge mellom kvaliteter fra sprøytebetong til jordfuktig betong eller hva forskjellen egentlig var engang. Så da vi skulle bestille betong i Volda til et basseng fikk vi virkelig god hjelp.

Flere nyheter